Erasmus Avrupa Birliği Eğitim Programı Yükseköğretim
Samsun Forum Ve OMÜ Forum Sitesine Üye Olmak İstiyorum
Samsun Forum ve OMÜ Forum sitesinden bilgi almak için veya bilgi vermek için üye olmanız gerekmektedir. Yukarıdaki hızlı üyelikten Samsun Forumuna üye olabilirsiniz. Daha detaylı bilgi vererek üye olmak isterseniz Kampüs19 logosuna veya buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.
__________________ ×Gürültü patırtının ortasında sükunetle dolaş, sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe "herkesle dost ol". Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık "unutmak" olsun. Bağışla ve unut ama kimseye teslim olma. İçten ol; telaşsız, kısa ve açık konuş. Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile onları dinle. Çünkü dünyada herkesin bir öyküsü vardır.
× Sana geldim sona.. Bakışların demir atsın gözlerimin limanına.. Fırtınalar yorgunu yüreğim, sana.. Keder tırmanmasın yüzüme bir daha.. Öpüşlerin damlasın çöl dudaklarıma.. Biliyorum.. Yüreğin durgun sudur, dindiğim.. Korku kıyılarımı sildiğim, sana geldim.. Sona geldim, sana
× Doğrularımı götürmeye yetecek kadar yanlış yapmadım hayatta. Çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep. Şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belki de. Kimsenin doğrusunu götürmedim. Kimsenin yanlışı da olmadım.
× Benim kötülüğüm kutsal kitaplardan çalıntı, kötülüğümü eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken, hep azizi oynuyorum.
Aşağıdaki Mini Resimlere Tıklayıp Detaylı Bilgi Alabilirsiniz
Bu konuyu tuttum abi! diyorsanız aşağıdaki mini butonlara tıklayabilirsiniz.