Geri git   Ondokuz mayıs üniversitesi,Omü,19 mayıs üniversitesi,OMÜ Forum,Üniversite Ders Notları,Samsun Forum,Üniversite Forum > Ondokuz Mayıs Üniversitesi > OMÜ Hakkında > OMÜ Kütüphane

Samsun OMÜ Chat(Sohbet) Bölümü  [Arşiv]
BU SİTE SATILIKTIR. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ
Giriş alanını temizle

Yükleniyor ...
Şuanda Sohbet Kutusunda Şu Kişiler Online ; : Kampus19'lu

LinkBack Konu Araçları Stil
Alt 22.04.09, 19:17   #1 (Bu Mesajın Adresi)
Tabi ki bir insanı sevebilirsiniz, onu yeterince tanımıyorsanız

Mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

K19 Numarası: 1
Nerelisin: Adıyaman
Teşekkür Etti: 0
55 Mesajda 81 Teşekkür Aldı

Öğrenim Bilgileri
Akademik Birim:

Bölüm:

Öğretim:

Giriş Yılı:

Standart Yembitkileri kültürü / Zeki Acar, İlknur Ayan

Samsun Forum Ve OMÜ Forum Sitesine Üye Olmak İstiyorum
Aşağıdaki Bilgileri Doldur. Tamamdır Abi Butonuna Tıkla. OMÜ & Samsun Foruma Üye Olucaksın En Basitinden.

Kullanıcı Adın?
Şifren ?
Tekrar Şifren?
Mail'in ?
Tekrar Mail'in?

OMÜ & Samsun Forum Kurallarını Okumadım Ama Yinede Kabul Ediyorum.

Samsun Forum ve OMÜ Forum sitesinden bilgi almak için veya bilgi vermek için üye olmanız gerekmektedir. Yukarıdaki hızlı üyelikten Samsun Forumuna üye olabilirsiniz. Daha detaylı bilgi vererek üye olmak isterseniz Kampüs19 logosuna veya buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

× Gürültü patırtının ortasında sükunetle dolaş, sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe "herkesle dost ol". Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık "unutmak" olsun. Bağışla ve unut ama kimseye teslim olma. İçten ol; telaşsız, kısa ve açık konuş. Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile onları dinle. Çünkü dünyada herkesin bir öyküsü vardır.

× Sana geldim sona.. Bakışların demir atsın gözlerimin limanına.. Fırtınalar yorgunu yüreğim, sana.. Keder tırmanmasın yüzüme bir daha.. Öpüşlerin damlasın çöl dudaklarıma.. Biliyorum.. Yüreğin durgun sudur, dindiğim.. Korku kıyılarımı sildiğim, sana geldim.. Sona geldim, sana

× Doğrularımı götürmeye yetecek kadar yanlış yapmadım hayatta. Çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep. Şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belki de. Kimsenin doğrusunu götürmedim. Kimsenin yanlışı da olmadım.

× Benim kötülüğüm kutsal kitaplardan çalıntı, kötülüğümü eski ve garip yöntemlerle gizliyorum ve aslında bir şeytanken, hep azizi oynuyorum.
Mustafa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Aşağıdaki Mini Resimlere Tıklayıp Detaylı Bilgi Alabilirsiniz

Bu konuyu tuttum abi! diyorsanız aşağıdaki mini butonlara tıklayabilirsiniz.

Etiket
acar, ayan, ilknur, kültürü, yembitkileri, zeki

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Stil